Camping Faciliteiten

Sinds 2010 is Camping Paola in het beheer van een Nederlandse familie.

Het kampeerterrein is 15 hectare groot en biedt 400 plaatsen. Een gedeelte hiervan is gereserveerd voor jaarplaatsen. Ook zijn er stacaravans te huur. Verder zijn er staanplaatsen voor een eigen kampeerinstallatie gereserveerd. Meer informatie hierover vindt u terug onder “accommodaties”.

Café/Restaurant
De camping heeft een café/restaurant waar buiten een drankje ook maaltijden geserveerd worden. Dit varieert van een ontbijt tot een compleet diner en ook afhaalmaaltijden. Ook worden regelmatig avonden georganiseerd voor zowel jong en oud. Dit varieert van playbackavonden tot georganiseerde diners, zoals barbecues, mosselavonden, Halloween, kerstavond, oud en nieuw,… Ook worden hier soirée dansants (dansavonden) gehouden.

Sanitair
De camping beschikt over modern sanitair. Hier bevinden zich de douches, toiletten en wastafels met warm en koud water, ventilatie, verwarming en airconditioning. Het sanitair wordt meerdere malen per dag schoongemaakt om hygiëne te kunnen waarborgen.

Speeltuin
Voor de kinderen is er een speeltuin, waar ze lekker in kunnen ravotten.

Winkels
Op loopafstand van de camping bevindt zich alles om uw verblijf compleet te maken. Diverse supermarkten, bakkers, slagers, kledingwinkels, souvenirwinkels, een postkantoor, cafés, restaurants, friteries, een boekenwinkel, een VVV-kantoor en verschillende banken bevinden zich allemaal binnen een straal van 1km.