De Camping

Camping Paola is gelegen in de stad Marche-en-Famenne, op loopafstand van het groots opgezette centrum van de stad en rechtstreeks aan een prachtig natuurreservaat.

De camping is gelegen boven op een rots. Aan de ene zijde biedt deze een prachtig uitzicht over de stad en aan de andere zijde een weids uitzicht over een beschermd natuurreservaat, welke deel uitmaakt van Natura 2000. Deze Natura 2000 heeft een aantal gebieden in Belgiƫ geselecteerd om zijn rijke Flora en Fauna, juist omdat deze de moeite waard zijn om beschermd te worden.
Hier in het hart van de Ardennen, waan je je heel ver van huis te zijn, terwijl het in werkelijkheid maar 2 uur rijden is vanaf de Belgische grens. Te midden van een oase van rust, vindt u ons, Camping Paola, voor een onvergetelijke vakantie.

Of u nu op zoek bent naar een actieve of passieve vakantie, deze Famenne streek (ook wel het mooiste gedeelte van de Ardennen genoemd) biedt het allemaal. Camping Paola is een zeer gezellige gezinscamping. Voor jong en oud is er op de camping en in de omgeving van de camping van alles te beleven.

De camping is het gehele jaar geopend!!! In de zomer kunt u genieten van het groen dat deze streek rijk is, terwijl tijdens de wintermaanden de normaal zo groengekleurde bossen bedekt zijn met een wit kleed, of de prachtige herfst kleuren wat ook schitterende aanzichten biedt.